Halloween cupen över

Åkte till stallet vid tre och tog in Tessan direkt. Sen gick jag banan med alla andra typ, banan va jätte svår att komma ihåg.. Det va en annan tjej som skulle tävla Tessan innan mig så hon red fram henne.
Hon helt konstig när hon red henne för hon stannade på massa hinder osv.
Red fram henne en liten stund när hon hade hoppat henne och väckte henne och helt plötsligt va hon jätte pigg, haha skoja..

Men vi blev fel fria och red omhoppningen på 26 sekunder. Det gick jätte bra men jag glömde banan i omhoppningen så jag började trava när jag hade två hinder kvar. Men hon va jätte duktig i alla fall.
Vi blev inte Placerade men är jätte nöjd ändå :)



Blogg torka

Känner att de inte är kul att läsa mina inlägg just nu.. Har blogg torka på hög nivå .. I alla fall är det halloween cupen imorgon och jag vet inte vad jag ska klä ut mig till än.. Tänkte va en pumpa men det blir för svårt..

Idag va jag med en kompis till 5 typ. Vi åkte buss in till Malmö och gick på emphoria & åt där. När jag kom hem åkte mamma jag och mim bror till jysk och några andra affärer. På kvällen åkte vi till hööks och sen till Ikea och åt där osv..


Bloggar bara för att..

Idag har jag bara varit hemma och gjort läxorna... Skit väder så passar på nu. Åkte till subway med familjen och åt för vi har en massa gubbar i huset som gör ngt ;) dem kommer imorgon också så ingen sov morgon då inte..
I alla fall så åker jag till hööks och Djurgården i veckan tror jag om mina pengar har kommit in på mitt kort.
Tänkte köpa ett vintertäcke till Tessan men tror hon kommer bli för varm i de så köper ett regntäcke och kanske ett stall täcke eller så har jag bara flecee under det istället. Men jag får se ;)


ingen tessan

idag var jag i stallet med thea och matilda.. thea ringde till mig och sa att tessan va på tävlingen i annelöv..så istället fick jag rida qalle. red dressyr och det gick jätte bra, han hat blivit riktigt fin och går på tygel heelllaaa tiden, i alla fall så gick det jätte bra med honom.

när jag hade ridit klart skulle jag och thea ner till betet och hämta granit och tindra för dem skulle gå lektion så jag lämnade qalle på vägen och hämtade granit.

eftersom alla va på tävlingen idag så blev jag själv kvar i stallet när thea och matilda åkte hem så jag städade till kaninerna och gav dem mat, sen stäadade jag mitt skpå och smörjde alla mina träns och mina stövlar.

efter en stund kom caroline och frågade om jag ville rida fjallar och det ville jag så jag började rida i paddocken en stund och sedan red jag ut med nina :)

när mamma hämtade mig så åkte vi till emphoria med mina syskon och ja.. har precis ätit och kollat på williams lista och nu ska jag kolla på solsidan ;) haha

hatarattkommpårubriker..

imorse när jag vaknade hade mamma och pappa varit på ett köpcenter i helsingborg och köpt kläder och en väska till mig och även bullar till frukost ;) mysigt jaoo.

ikväll ska vi till lomma och ska vara där hela kvällen men några vi känner och imorgon ska jag rida med thät och kanske någon annan? vi ska rida dressyr tror jag men thea ska prova hoppa tessan en stund eftersom hon också ska tävla tesssan på onsdag :) rider nog henne på inspäningar och tränar upp nackmusklerna en liten stund.
ska se om nån kan fota för i så fall tar jag med "min" system :)

tävling på söndag !

hej , på söndag är det tävling och jag ska hoppa musse och sally ♥
detta blir min och sallys outfit:
jag 
röd kofta 
vita byxor 
svarta stövlar 
flätat hår
svart hjälm
svart sånhära säkerhetsväst
 
 sally
vita benskydd 
rött shabrak
röda boots
svart sadel 
brunt pullar träns
flätad svans 
 
 
min och musses:
jag
marinblå kofta 
vita rdbyxor 
svarta stövlar
flätat hår 
svart hjärm 
svart säkerhetsväst 
 
musse
marinblått shabrak
svart/vit padd
svarta benskydd 
brunt träns 
brun sadel 
lockig svans
knoppad man
 
 så det var våra outfits 
och idag kan jag blogga ikväll för nu snart ska jag och mamma till annlouise och kolla när någon där visar upp lite saker tror hon hette Malin billeberg :)
och sen på måndag ska vi till ullared ! 
HEJDÅ♥
 
 

sista dagen

idag var det sista dagen på city gross men nästa vecka är det lov.
blir inte så mkt jag ska göra på lovet för jag måste plugga till massa prov som vi har veckan efter lovet, men i alla fall ska jag tävla halloween cupen med tessan, vi ska hoppa 70 såfår vi hoppas på en placering :) ska vara med kompisar några dagar sen sak jag åka till city gross och hälsa på alla där ;) i alla fall så ska jag till emporia imorgon och stallet på söndag.

tillbaka till city gross ;) har varit det bästa dagen idag för vi har har haft ngt att göra hel tiden och på lunchen åt vi på restaurang. jobbade hela tiden på efter middagen ocksså med några nya killar, innan vi slutade ville en som heter magnus prata med oss, han gick med oss till ett ställe där alla shampoo, smink, hårfärg, tvålar, krämer och allt till håret och huden osv, han sa att vi fick ta vad vi ville :D asså det är ju typ en tjejs största dröm att få ta vad man vill helt gratis :) sen fick vi en heeelll påse med godis också :) har varit två super roliga veckor på city gross. när vi hade lämnat våra kläder till magnus gick vi och sa hejdå till alla, tråkigt..

Öppet hus & jobbet

Idag va det näst sista dagen på praon, känns faktiskt ganska tråkigt nu när man lärt känna alla :/ men ska kanske sommar jobba där i sommar och tjäna pengar ;) tig bussen hem efter jobbet och åkte till ett öppet hus i Lund på real gymnasiet :) skriver mer om det imorgon för nu sitter jag i bilen mot Landskrona och ska sova där i natt ;)
Bloggar kanske mer ikväll


egypten here I come

nu är jag påväg gick upp 5 idag sen kom farfar och hämtade oss och körde oss till tåget nu sitter vi på tåget på väg till köpenhamn. från köpenhamn tar vi flyget i 4 timmar till egypten! ska se om jag kan blogga nån dag också :)
kanske tar någon outfit bild eller så :) <3
lycka nu till alla på halloween cupen!

// Josse


Underbar dag i stallet

Har varit en riktigt rolig dag i dag både på jobbet och i stallet :)
Missade bussen efter jobbet så pappa kom och hämtade mig och körde mig till betet eftersom Tessan va där.
Gjorde i ordning henne och började skritta fram.
Kom på ett räcke Som la på 80-90 till att börja med, första gången kom hon för nära men det gick ganska bra ändå, andra gången kom vi perfekt och hon hoppade över så lätt och perfekt.
Kom på en oxer i samma höjd och det gick sådär för Tessan va jätte trött men det gick jätte bra fast i början va hon lite envis och ville knappt gå först. Love u.
Gav kaninerna mat efter träningen och sånt :)
Undertiden jag, Josse, thea och Tyra vändande på våra föräldrar så hade vi riktigt kul :) så underbara vänner man har alltså, man har alltid så kul med dem :)

Imorgon åker ju Josse till Egypten och jag kommer mer eller mindre få blogga själv eftersom Nina inte bloggar så nu mycket,MEN ÄR DET NÅGON SOM VILL GÄST BLOGGA SÅ KOMMENTERA DÄR NERE!!;)

See yaa


Duktiga lilla jag :)

Skolan idag var chill :)
Imorron är sista dan för mig i skolan.
Sen sticker jag till egypten.
Jaja i och med att jag sticker på torsdag missar jag skolan
och får göra proven vi skulle ha på torsdg och fredag,
imorron istället...
Så nu har jag gjort 10 matte uppgifter, 30 ord i rättstavning och
tränat på franska prov och No prov.
Allt det har jag till imorron :/
 
Förresten grimman lottas ut när jag kommit hem från egypten :)
 

..

Vi fick en fråga av en läsare som undrade om inte jag skulle ha boxen mitt emot edda ( en häst ;) ) men vi har inte bestämt boxar än utan vi ska prata om det.
Om Tessan klarar av att stå mellan två storhästar utan att bråka så ska hon ha den största ;) annars får hon stå i den andra boxen

Idag var det sista måndagen på city gross.. Ganska tråkigt nu när man lärt känna alla som jobbar där och sen ska man till skolan igen.. Men men

På onsdag är det hoppning på lektionen och jag hoppas såklart på att få
Tessan :D Lille Tess är bäst på hela jordklotet.. Hur kan en häst betyda så mycket.. Otroligt speciell häst..

Inlägget jag skrev om att hoppningen gick dåligt ångrar jag för det gick inte så dåligt men alla har ju sina dagar och Tessan hade sin igår. Hon va ju trött eftersom någon hade ridit henne hårt..
Alla har upp och ner gångar och vi ska inte ge upp..
Många som har sagt att vi fortfarande har bandet mellan oss och det känns så..
Tack till alla som skriver så fina saker om mig och Tessan det betyder väldigt mycket <3
Men på onsdag ska vi bara ha kul och inte ha några höga krav.

Nu blev detta jätte krångligt men Shit the same


Orkar eeeennnnttttteeee...

Orkar inte blogga ny men har typ massa läxa som mååååste göras imon.. Hejdå.,.,.,


Vad vill ni se mer av på bloggen?

 
Kom med många förslag så du får läsa om just det du tycker är roligt.
Ska försöka hålla bättre uppdatering men om inget roligt hänt vill jag veta
vad ni tycker är kul att läsa om så skriver jag något om det :)
 
Eller ja...
Kom med förslag!!!
 

Hoppass al'a Musse och Josse :)

 
 

Heeej :)

Red Musse igår :)
Hoppade lite smått.
Det gick faktiskt bra.
Fy vad fin han har blivit.
 
Kommer film på ridpasset senare tror jag :)
 
 
Fina Musse och Alicia
 

Du betyder mest

Igår när jag var i stallet tappade jag bort min nyckel.. Så efter stallet åkte jag och köpte ett nytt lås och sedan till stallet för att sätta på låset.
Åkte förbi betet och hälsade på Tessan, ropade på henne, då kollade hon upp och gnäggade sen kom hon i galopp mot mig :)
Hästar är nog det djuret som lättast kan visa sina känslor till varandra och till människor. T.ex. När jag trillade av så stod hon och luktade på mig och man såg den underbara tanken i hennes vackra rådjurs ögon <3
På väg ber till betet tränade jag hantering, mest att hon skulle stanna bredvid mig och sedan backa när jag tog spöt mot henne eller om man inte ha spö att man då ska gå mot henne. Hon tyckte de va jätte kul och hon var jätte duktig :)

Onödigt inlägg men snart ska jag till bussen in till Landskrona och jobba ;)
Kommer hem igen för vi ska fira min kusin idag :)


Längtar :D

8 veckor tills jag får hem världens bästa!! Nu ska vi bygga muskler på hög nivå och ha super kul!! Även last träna Tessan. Detta kommer bli så kul och jag längtar ihjäl mig redan.. Åhh vad jag längtar;) hehe


vill haa till tessan


hoppnigen gick skit idag.. :(

allt gick så dåligt idag, det började på betet då tessan sprang ifrån mig utanför betet.. men hon kom sen igen men ändå det känns inte så lönt att jag försöker "uppfostra" tessan så att hon inte ska göra så eftersom det inte bara är jag som rider henne och hennes andra ryttare låter hennen göra lite hur som helst som tessan själv vill och på betet när tessan inte vill komma till dem så blir dem rädda och aktar sig, det är kanske ganska självklart men man ska ju inte vara rädd för henne så hon lär sig att man kan göra så + i ridnigen så är hon väldigt envis om hon har bestämt sig att hon ska åt en håll så vill hon dit och då ska man ju inte ge upp utan man ska ändå rida henne dit, men då ger dem sig.. vi hade inga problem i vintras och under sommaren när jag hade henne, men då var det bara jag som red henne men jag får ju bara gilla läget eftersom hon är en ridskolehäst och jag ska vara nöjd att jag får lov att rida henne :)
men det känns så jobbigt för vi förändras inte längre utan det går bara sämre efter varje gång och det är inte alls kul känns inte som vi har kvar sambandet mellan oss längre och det känns super tråkigt faktiskt.. :'(..

i paddocken när jag hoppade gick det inte alls bra, hon var ofokuserad och lyssnade inte alls..
sen skulle jag få fram henne så jag tog ett varv i galopp runt hagarna.. och då blev hon rädd för några gubbar som stod lite längre fram och jag kom i full galopp och stod uppså jag trillade av och skadade ryggen igen..

men hoppade upp direkt och skritade några varv runt hagen, sen red jag in i paddocken igen och bara gick runt och tänkte på allt varför det går så dåligt just nu... :( josse hjälpte mig i slutet så vi kom jätte bra på hindret sista gången :)

matilda fyller år idag så hon bjöd på pizzaa och kkladkaka, grattis mattisss :D<3

senare skulle jag och josse köra kiara till hea för att hämta spån men alla följde med ;) sen mockade vill till kaninerna och gav dem mat och sånt :)

vi skulle last täna tessan idag men ann louise hann inte så vi ska göra det en annan dag..

det är så skönt för i vinter så kommer det komma en massa tränare till vårt stall och träna oss.. et behöver jag och tessan just nu så vi får upp det speciella mellan ryttare och häst igen och sen kommer josse hjälpa mig också :)

och jag längtar som in i till 15 december ;D <3

älskar dig min lille plutt tesssannn du är bäst <3

Egypten!

 
 
Vill ni se mer sök på makadi water world på google!
 
 

Stallet söndag

Hallojjj!! Åkte till stallet vid 9 idag och hämtade Tessan :) började rida på ängen med Matilda, josse och thea men jag och thea red tbx efter en stund och då fick jag prova rida virre som thea red. Haha läskigt, hon kändes helt o stabil och sprang in i staketet runt hopphagen men de va ändå kul :) red tbx till fältet när jag hoppade upp på Tessan och red där en stund.
Efter stallet åkte jag hem till farmor och farfar och bara va där med mamma och pappa :)
Imorgon ska jag praoa :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16099606ee2c1538ba07.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b160eddf2b32cec0036d8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16ac9606ee2c1ff959fd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c3e087c34d8759b739.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_507b16c89606ee2c06014040.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231815/images/2012/pic_5082d0e09606ee03335146b2.jpg" class="image">


kommerintepåenrubrik

hej alla läsare! josse sa sin anledning till att vår uppdatering har varit sämst i ceckan och min anledning är att jag har sovit i landskrona och blog.se appen funkar inte igen...
i alla fall så red jag tessan i onsdags och vi skulle rida ur barbacka men hon hade en tappsko så hon ömmade på stenarna så jag red tillbaka. ann llouise sa att jag kunde rida lite i paddocken så det gjorde jag. i början lysnnad hon inte alls men effter en stund mjukade hon upp sig och gick att få ner i form och gick jätte fint.. men sen tyckte hon att det blev jobbigt så då ville hon inte mer men innan jag hoppade av gick hon såklart fint, man mste ju sluta bra ;)
imorgon ska jah hoppa med josse och thea :D åker till stallet och hämtar hästarna på det lilla betet vid 9 :)
ska höra med ann louise om vi kan lastträna tessan också :)

Wooopppaa :)

Sorry för dåilg bloggning :(
 
Anledningen är att jag har sjuuukt mycket läxor just nu men idag ska jag jobba undan 
så många jag kan så jag ska kunna ta det chill i veckan och blogga.
Måste hinna ha det mysigt med mamma också innan jag pappa och johanna sticker till
egypten!!!
 
Tänkte göra ett inlägg om vårt hotell och sånt :)
 
Imorron ska jag till stallet ska nog rida Granit spirre är ju halt.
 
Ska se om nån kan fota/filma när vi hoppar :)
 
 
Snälla bli frisk finaste ponny <3
 

ridpasset igår

igår på lektionen var det barbacka uteritt och då fick jag Granit :) han är heeeelt underbar. blev typ bara skritt och trav på uteritten för typ ingen i vår grupp ville galoppera. Men när vi kom tillbaka till ann-louise så fick vi hoppa i paddoken.

efter lektionen red jag ner Granit till betet med ida och tessan. så hämtade vi spirre för han haltade. så tog vi upp honom till hea och ringde ann-louise och så sa hon att vi skulle lämna spirre i bigges box för han var jätte halt!

sen red vi tillbaka tessan och åkte hem.

//josse


Me in soffan


Chillar på soffan

tänkte lägga ut en bild men ipaden vill inte..
la mig lite på soffan innan franska glosor och sen lägger jag mig här igen :)

haha helt klart soffan som är mitt favoritställe hemma :)

//Josse


en liten bildbomb <3 lavviiiiooooo

 
i
 

mina hästar genom åren :)

u billy: jag var bara skötare på billy i 15 månader eftersom han bara var hyrd till ridskolan så han skulle åka tillbaka till sin ägare sen... underbar ponny som var riktigt fin med rätt ryttare...
windy boy ( sammie ) sammie var en av dem första hästarna jag hyrde av ann louise, jag hade han i flera veckor på sommaren för några år sen men han blev såld för han trivdes inte på ridskolan.
zeeman ( zebbe ) - jag var den första som fick rida zebbe när han kom till ridskolan och jag blev helt kär i honom direkt även jag trillade av efter en stund men han var underbar och riktigt vacker, men när jag åkte till småland så ringde hanna till mig och sa att dem hade lämnat tillbaka honom igen...
älskade billy
beauty: jag var en av dem få barnen som kunde gå in till beauty i boxen för att hon var väldigt arg, i början kunde jag inte fånga henne själv och när jag tog ut henne i hagen så sprang hon i från mig.. men det gick bättre när jag lärde känna henne.. jag hann bara starta en pay and jump med henne på 40 cm.  hon var helt underbar att rida men tyvärr så fick hon en kolik som var farlig och det hade kostat flera miljoner att operera henne så ridskolan bestämde för att avliva henne.. hanna ringde till mig för jag var i småland och visste  alltså inte om någon.. mitt hjärta brast när hon berättade det för mig... R.I.P FINA beauty <3
 nelly: jag hyrde nelly första vintern för att tessan inte var ledig.. nelly är också underbar och henne rider jag fortfarande :) lavio <3
 
 chagall : jag började rida chagall som var en stor häst.. i början var han vild och sånt men han utvecklades och blev jätte fin <3 men han har problem med sitt ben så han har blivit operarad flera gånger.. men jag tror att han är bra nu men vet inte riktigt för jag har inte träffat honom på länge.. <3
 surprise: jag var och provred honom förra året, underbara ponny men han hade startad något trav lopp så lars göran tyckte inte det var bra att köpa honom eftersom dem lätt kan få problem med fram benen <3 men han var verkligen underbar och vi hade kunnat komma långt <3                                                                                                                                                                                                                                                   
julle: var bara skötare på julle och han var också super när man lärde känna honom men om man inte är bestömt så bockar han..
kimbell: han var tove och frejas häst som jag red :) han var jätte snäll, underbar och allt en häst kan vara för attvara super.. men dem sålde honom.
comet : red cometi några månader och hade honom några veckor på sommaren.. underbar och perfekt nybörjar häst som är super snäll.. nu har hannah larsson köpt honom och gjort honom jätte fin
 sunshine: red sunshine i ett helt år och hade henne i 3 månader på foder, hov var underbar och är underbar <3 gjorde precis som man bad henne och gick i perfekt form... lovelovelovee..
 
 
 
billy <3
lillan: red lillan när jag började rida på lödde :) hon e också super snäll men busig ;) awwee gulle plutt <3
 
 diamond : red diamond i någon månad men ville inte mer sen för jag var så liten och tyckte det var läsikt att sitta på en 1.70 häst som var svår att kontrollera och pigg och strak i munnen..
 
sombrero : provred honom samtidigt som surprise. han var så underbar men det var samma problem med honom :(
 
har ridit en masssa mer hästar.. min farfar och haft en massa hästar som jhag har ridit men har ingen bild...
 jag var inne i en köp period när jag alltså skulle köpa en häst men hittade aldrig någon så jag gav upp och nu vill jag inte köpa någon eftersom jag har tessan..
 
~emv <3
~isabel <3
~nelly <3
~sunshine <3
~ sombrero <3
~ lillan <3
~diamond <3
~beauty <3
~sherdil
~julle
~zeeman
~star
~shibben
~billy
~comet
~kimbell
 
kommer inte ihåg vad farfars hästar hette men LOVE U ALLLLL <3333
 
 

Tjenis!!!

Idag har jag tagit spruta i skolan :/
Det gjorde skit ont!!!!
Nu har jag kommit hem och ska göra läxor sen äta och senare ska jag lägga mig framför tv:n och titta lite.
Jaja idag efter skolan bakade jag på gården sen när appa kom stack vi till rusch och tittade vad spån kostar.
Haha när vi var där så tjejen som stog i kassan har häst på furunäs gård och har boxen mitt emot boxen som antagligen blir min :)
Hittade också ett JÄTTE fint vintertäcke från Jacson som jag ska köpa :)
Ni får bild på det imorron när jag har köpt det :)
 
Ska väll börja med läxan nu då :)
 
Vi hörs buddies!
 
 
Nu taggar vi vintern älskling!!!!
 

jag har inte bloggat för...

.. att jag har varit i landskrona sen igår, jag och min kompis linda sov över hos hennes farmor och farfar eftersom att vi praoar i landskrona så behöver vi inte åka hem varje dag med bussen och så.
japp i alla fall var det första dagen på city gross igår och det var helt okej men i början var det väldigt tråkigt och aa.. när vi slutade åkte vi hem till lindas farmor och farfar och åt sen bakade vi cup cakes som vi bjöd hennes pappa, bror och farmor och farfar på ;) haha onödigt inlägg men det får ni leva med...
bloggar kanske mer ikväll
 

Dagen!

Stack till skolan och idag var skolan rätt chill.
Efter skolan åkte jag in till lund med pappa och johanna och tog pass.
Blev ganska nöjd faktiskt.
Nu har jag gjort alla mina läxor för veckan fast vi har skriftligt prov på fysik och lite sånt men jaja.
 
 
Här är mitt läxschema denna veckan :/
 
 
Jepp men bloggar mer ikväll :)
 

Stallet

Hallojjj!! Åkte till stallet vid 9 idag och hämtade Tessan :) började rida på ängen med Matilda, josse och thea men jag och thea red tbx efter en stund och då fick jag prova rida virre som thea red. Haha läskigt, hon kändes helt o stabil och sprang in i staketet runt hopphagen men de va ändå kul :) red tbx till fältet när jag hoppade upp på Tessan och red där en stund.
Efter stallet åkte jag hem till farmor och farfar och bara va där med mamma och pappa :)
Imorgon ska jag praoa :D


bloggar från ipaden

sitter just nu i soffan och tittar på two and a half men med pappa. mysigt
bloggar mer imorron

//josse


Hejsan alla bloggläsare!

Sov över med nina igår till idag sen stack vi till stallet när vi vaknade på morgonen.
Hämtade spirre på betet och så smart som min häst är står han mitt i en sjö.
Han hade sjunkit till magen och fick simma för att komma upp till oss!
Haha smart häst alltså :)
Red upp honom till A-l med Ida och Thea och matilda
Myste lite med honom där sen red vi till flygfältet jag thea matilda och Ida.
Nina hängde med och skulle filma.
Skulle göra en film.
Men lilla nina trodde hon filmade fast egentligen fotade hon :/
Så Sorry alla som skulle bli filmade....
Jaja han var som en dröm idag!
Han gick ner på tygel bara man rörde lite på handen mycket trav och galopp jobb blev det.
 
Resten av dan spenderades i stallet med underbara vänner...
 
Två bilder Nina tog när hon trodde att hon filmade :)
 
 

Inte bloggat igår...

För min kusin har varit här så jag har lekt med honom hela tiden :)
 
Men imorron blir det nog rida på flygfältet om det ite regnar då rider jag nog markarbete
i paddocken.
 

....


Gymnasium mässa

Har precis varit på gymnasium mässa med Linda och våra mammor :) gick runt med Linda och pratade med olika skolar och där var en massa skolor som hade häst inriktning, det är nog det jag är mest intresserad i. Där fanns ett som hette real, de lät sjukt bra. Man gick i skolan tre dagar i lund och så va man på Flyinge två dagar i veckan :) Helsingborgs häst gymnasium lät också bra så jag ska gå på några öppna hus nu och se lite på olika skolor och sånt


Jupp

Ida berättade ju om ridpasset. Och som sagt det gick SUPER!
Han var duktig och gick i form i både trav och skrit <3
9 veckor kvar sen får vi kanske hem de.
 
Idag har vi haft hemkunskap, NO och Musik sen hade vi skoljoggen :)
SJUUUUKT chill dag.
 
Men imorron är det tradig skoldag igen men sen är det gården dans och sen kommer min kusin och
sover över här till på lördag.
 
Lördag vet jag inte vad jag ska göra men Söndag är det ju stallet och det blir nog rida på flygfältet :) <3
 
Nu ska jag ladda över lite bilder till datorn och äta :)
 

Två år med Tess

Idag har jag ridit Tessan i två år :) kommer ihåg dem första veckorna med dig.. Dem var hemska men bi fortsatte att kämpa tsm för det var ngt mellan oss. På ridläger skulle vi hoppa terräng för första gången, det var omöjligt hon var o kontrollbar.. Bockade efter alla hinder och var helt galen.. Hon testade mig på Max nivå.. Tillslut klarade vi oss utan att bocka på ridpassen. Haha DDR var en kille som va med på ridläger sön satt och räknade hur många gånger hon bockade och kom fram till 10.men På tävlingen dagen efter terrängen så gick det jätte bra, vi blev placerade på andra eller 4:de plats.
vi började lita mer på varandra och började rida seriösare pass. Började tävla med henne på lödde och blev skörare en dag i veckan. På vintern tog jag hem henne och hade henne i tre månader :) då var vi verkligen ett och allt vi gjorde va kul. Hoppade terräng och hon bockade inte en ända gång. Vi älskade varandra mer och mer under vintern och de va bara du och jag..
Jag hoppade rekord med dig 1 m. Och vi hoppade terräng.. Allt bara flöt på och gick super bra. Vi började bygga muskler och hade bara kul hela vintern :) vi kom tillbaka till ridskolan och du blev hård i munnen. Och svårfångad på betet men efter en stund så Kom hon alltid i trav eller skrit till mig.. Asså Det går inte att beskriva min underbara häst och hur mycket jag älskar varandra.. Utan dig är ja bra, tsm är vi bässstttt. Älskar dig mest min lille puttisss ponny


Orientering idag

Idag ska vi ha orientering i saxtorp.. Det är verkligen det tråkigaste man kan göra.
Börjar halv 10 i alla fall.. vet inte vad jag gör uppe nu.
Slutar 1 så det är ganska chill.
Jag hatar att orientera själv.. Men om man gör det två och två får man sämre betyg så vi får väll träffas nån stans i skogen


Uteritt igår!

Min häst va bäst igår på uteritten :) jag fick Tessan, hon lyssnade jätte bra på mig hela tiden och bara på det jag ville.. T.ex. När dem andra galopperade iväg så fortsatte jag trava och fattade galopp när jag ville och inte Tessan :) tränade på detta för när jag vill ha kvar Henne i trav och dem andra galopperar iväg så vill hon efter och alltså bockar och springer efter.. Hon gjorde i alla fall så med mig förra året.. Inte så konstigt för då kände jag knappt henne och då gjorde hon bara allt jag inte ville :)
I alla fall så va uteritten jätte mysig i solnedgången och lagom varmt väder :)

Min häst är bäst, mitt hjärta, min älskling


Påväg hem från ridningen


Sommras:

                
 

Tjenis!

Anledningen till varför inte jag har bloggat på två dagar är för att jag har gjort om hela mattis blogg så nu är den helt annorlunda :)
Eller ja man ser att det är hennes men den är i alla fall uppdaterad.
 
GÅ gärna in och titta:
Mattisborjj
 
Jaja men inget har hänt dessa dagarna ändå så ja...
 
Bloggar mer imorron.
Imorron är det ridning så då blir det i alla fall ett på kvällen om jag inte har för mycket läxor eller så...
 
 
 
Hur hade jag klarat mig utan dig?
 

proa på city gross

idag var det skola som vanligt och en ganska kort dag :) sista lektionen var hemkundskap. jag, moa, linda och emma gjorde cupcakes som blir äckliga och blablabla...
nästa vecka ska vi praoa, jag och linda ska praoa i landskrona på city gross, vi ska göra det i två veckor och efter det så är det lov, så är "ledig" från skolan i 3 veckor :D
 
det är några som är med på tävlingen som inte har en blogg men har facebook och vi har skrivit att man ska länka tävlingen på sin facebook eller på sin blogg och om man inte har gjort det eller inte kan göra det för att man t.ex. inte har facebook eller en blogg så kan man tyvärr inte vara med och tävla om en disco grimma!
men alla andra som har länkat den på sin blogg eller facebook kommer ju vara med på utlottnigen av grimman :)
 
på onsdag ska vi ha uteritt på lektionen och jag hoppas på att få tesssyyyy ;)
 

Hannah och flippish är bäst !

Tjeeeeena !
Idag kom jag till stallet typ kvart över 9 sen fixa jag och lovisa pållarna och sen red vi till tågarp <3 och när vi hoppa så vägra hon och var jätteseg med sen kom annlouise med sporrar och då gick det bra sen någon dag ska mamma och jag iväg och köpa broddar och får se om jag kan låna några sporrar :? Fast på slutet skulle vi ju hoppa en bana och då vägra hon inte alls <3 så stolt <3 ! och tyr fota kn se om jag kan lägga upp någon bild :) och sen när vi kom tillbaka så hjälpte jag annlouise med några saker :) sen fick jag rida musse :D <3 och då hoppade jag "gick super" och sen på slutet kom hannah och flippish <3 och då tippsa dom mig :) och sa att jag red han bra och så (gud så glad jag blev) <3 och dom fick mig att hoppa musse 90 cm :D <3 så imorgon ska jag trän för flippsi <3 och sen på tisdag ska jag hannah och filippa kör med dorisen :) ja har typ inte mer att säga så haaaaajdååååsen <3
// Nina


Min box

Nu är allt klart Inför vintern och boxen är min :D detta kommer bli jätte kul, är så taggad ;) rikktiggtttt kul :D ska köpa foder och spån inom nån vecka ;) bra o va i tid ;)


...

En sak som kommer bli kul i vinter är att vi ska köpa mat och foder själva och fodra dem på helgerna, dem blir mer som sina egna så jämfört med om man inte gör de själv. Hihi;) nu är jag påväg till stallet ;) wihooo


Snart...:)

Snart åker jag och josse till vårt stall o våra boxar ;) josse ska ha med sin kamera så hon kommer fota stallet, ridhuset och lite allt möjligt ;) om 9 veckor får vi hem dem och ska ha dem hela vintern:) vi ska åka och köpa foder o spån någon dag och massor mer som jag behöver köpa till Tessan :)

Josse och jag red hea rundan själva idag för thea som skulle rida virre ville inte följa med för Virre va pigg och Matilda som skulle ha Ariel kunde inte följa med för hon skulle rida på mjukt underlag :) men det gick lika bra ändå och Tessan var riktigt pigg och taggad.


Imorron

Blir det uteritt med Thät, mattisborjj, Ida och Jag!
Haha det kommer bli awsome!
Vi ska rida Hearundan!
Blir massa snack men det blir ju ridning också :)
Men ska nog ta det ganska lugnt så jag kan avsluta lite i paddocken och träna honom lite på att ställa sig :)
Men vem vet när man väl rider ut vill man bara ha kul!
 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på awsome musik och kollar runt på en massa olika saker :)
 
Imorron blir outfiten följande:
 
Jag:
Grå fleece
Svart väst
marinblåa ridabyxor
svarta ridstrumpor 
svarta stövlar
marinblå väst
svart hjälm
mörkgråa ridvantar
 
Spirre:
Marinblått schabrak
Svart sadel
Svart träns
Padd
Svarta benskydd
svarta boots
(martingall)
 
Vi får se.
Tror  det blir nått sånt :)
 

Taggar terräng träning imorgon (Y)

Tjooooosan :)
Idag följde jag med till dorina och där höll jag på med sigge <3 flätade borstade och mös <3 sen mocka jag och sen sopa jag hela stallet la mat och ja sen gick jag ut till sigge igen och bara mös och lekte med han <3 världens bästa fölis <3
Sen precis när vi kom hem så smsa fanny och sa att jag skulle komma till stallet :) och sen gjorde jag det och aå kom jag till stallet och gjorde vid skrållan sen red jag matilda och fanny ut och det var kul :) sen red vi till ann-louoise och red lite där :) sen när vi kom tillbaka så fixa vi lite och gav lite mat till hästarna. Sen halv-mocka jag två boxar till :) så idag har jag mockat fyra boxar :) ja sen gick vi till maja (en häst) och mös med henne <3 <3 sen åkte jag hem, dusha, åt och nu sitter jag här och bloggar :) och imorgon taggar jag terräng träningen !
Hajdooo! :)
//Nina
En bild på sigge <3


Glömde säga vad prisen i tävlingen va:

Haha ni får veta vad man kan vinna nu:
 
1. Länkning och Disco grimma
2.Länkning i ett inlägg med bild och text.
3.En bild med länkning
 
 

GLAD!

I torsdags var jag och pappa och betalade deposition till stallet där jag ska ha Spirre i vinter.
Det är att man betalar en summa pengar till de så paxar de en stallplats till mig :)
Idag fick jag reda på att Ida åker och gör samma sak imorron kväll och då har vi två boxar där :)
 
Så i vinter ser ni mig och Ida här:
 
Furunäs Gård:
 
Liten och suddig bild men...
 
Jaaaaa :)
Ska nog hänga med Ida imorron och då tar jag med kameran och fotar lite bilder :)
 

Förlåt för att jag inte har uppdaterat!

Men jag har sovit över med Moa.
Stack till moa tidigt på morgonen på fredagen cyklade med henne till skolan. (hade min cykel där)
Sen efter skolan och gården cyklade vi hem bytte om och stack till zwing it i lödde och dansade.
Sen stack vi hem och chillade lite innan Moas mamma kom hem med Mc donalds: Mums!
Sen tittade vi på x factor och mös.
Efter x factor gick vi och la oss.
Vakande kavrt i nio i morse.
Idag har vi varit på center syd och bara chillat hemma.
 
Imorron blir det stallet antagligen uteritt med pigg ponny efter att ha vilat sen i onsdags :)
Blir antagligen kondition till dösjebro och tillbaka eller hea rundan och bara ha kul och snacka med Ida sen rida lite i paddocken nu när alla är på träning för ingela :)
 

Är med och tävlar!

 
 
Klicka på bilden för att komma till inlägget.
Hade blivit sjukt glad om jag vann!
 

Tävla om en grimma!!!!!

Tycker vi har saknat det på sistone!
 
Det här ska du göra:
 
1. Gör ett inlägg på din blogg där du lägger in bilden här under och länkar vår blogg.
2. Kommentera detta inlägg att du är med
3. Vänta på att minst 5 är med och sen är det bara att hålla tummarna för att du är den lyckliga vinnaren!
 
 
 Detta ska finnas i kommentaren:
 
Namn
Mailadress
Länk till inlägget där du la upp bilden och länkade bloggen
 
 

:)

Tjosan förlåt att jag inte bloggat men på söndag tränar jag för ingela i tågarp sen nästa söndag är det tävling och då ska jg vara med :) hinner inte blogga sitter och ser på film med familjen så vi sees :) //Nina


Nu är det bestämt.. Idag eller i helgen åker jag och Betalar min box till Tessan inför vintern :)


Terräng med tess

I onsdags hade vi hoppträning för Ann Louise :) började med att hoppa en terräng hinder Och efter de gick vi in i paddocken och hoppade en banan, det gick ganska bra men det gick inte att hålla galoppen i svängarna.. Efter lektionen gick jag och Tanja ut och hoppade tre terräng hinder istället för ett och det gick jätte bra, hon hoppade jätte högt över och långt innan och hon tyckte de va jätte kul så, så det e ju bra..


SKolan

Jaja dagen har varit CHILL!
Har inte tänkt på att jag har varit i skolan typ :)
Imorron skola och lördag stall eller kompis söndag stallet
 
Kommer nog ett inlägg sen :)

Bloggar efter skolan


:'( :'( :'(

Lektionen idag för A-L:
 
Började med att jag skulle hämta spirre på betet men han var inte där för han var uppe hos a-l hur jag missade honom där vet jag inte.
:)
Ida sa till mig att han hade tappsko och Ann Louise tittade på honom men hon sat att han kunde gå lektion.
Gjorde i ordning honom och hoppade upp skrittade med Ida och Tanja runt hagarna.
Sen började lektionen och vi hoppade 1 terränghinder. Det var kul men han vek undan båda gångerna :(
Jaja.
sen skenade Musse med en tjej typ tre varv runt hagarna sen ramlade hon av och kom under Musse. Hon blev trampad på handen men ann louise sa att det inte var så farligt.
Sen red vi i paddocken och hoppade lite hinder.
När vi skulle hoppa en bana 1 och 1 kände jag att spirre haltade.
Och vem kunde inte gissa att han ömade för han hade tappsko.
Så jag skrittade av honom efter lite mer än halva lektionen och mös med honom innan jag släppte ut honom i hagen.
Jaja hovis kommer imorron så :)
Tittade på resten av ridpasset.
Sen hade jag bara kul med alla kompisar ett tag innan jag stack hem.
 
Nu har jag gjort läxor och ätit lite.
 
Bilderna får ni nog imorron.
 
 

Veckans ekipage!

 
Fjän och Päsi!!!
 
De har utvecklats såååå sjuukt mycket.
Tänkte visa er bilder istället för att skriva en lång text :)
 
 
http://swedishpower.blogg.se
 
DÅ:
 





 
NU:
 
 

Hoppträning imorgon

Imorgon ska jag träna men innan det så ska jag till skolan.. Ska träna till orientering i sandskogen.. Ganska kort dag, men i alla fall så ska vi nog ha lite terräng träning imorgon och jag hoppas såklart Att Jag får Tessan ;)
Har precis Kollat klart på x factor och svenska hollywood fruar så nu går jag och lägger Mig för jag är trött..

Asså det går inte att förklara hur mycket Tessan betyder för mig.. Hon e hela mitt liv och vi har verkligen hittat varandra, vi kommer bara längre och längre fram tillsammans och utvecklas mer.Man blir så glad tsm med henne eftersom vi har hittat varandra och tycker det är kul att jobba tsm, hon är som en syster <3
Jag är så glad att jag började rida Tessan istället för att köpa egen häst för i så fall hade jag missat att rida min underbara ponny :')

Love u Tessan, you and me forever!


Förlåt för kass uppdatering

Jag har inte kunnat blogga på länge för att jag har haft fullt upp på dagarna i skolan och efter skolan också.

I alla fall så är det nästan helt bestämt att vi ska ha spirit och Tessan på gården vi va och kollade på.. Asså detta kommer bli riktigt kul.. Vi kan bo i stallet, laga mat, göra läxan osv för allt finns där.

I fredags var jag med kompisar efter skolan, vi pluggade en stund och efter det åkte vi till Nova och va där till 8 och tog sedan bussen hem till en av mina kompisar och sov över där med alla, mysigt;)

I lördags åkte jag in till Malmö för att träffa farmor och gå i stan med henne :) vi började med att äta på steak house, riktigt gott va De :) fick en tröja och ett par skor av henne :)

I söndags åkte jag till stallet och hämtade Tessan på betet :) skulle köra markarbete men Tessan va TRÖTT så för hennes skull red jag och josse ut en runda i slutet så de blev ett lugnt pass, men annars gick det bra :) vi skulle vara med på extra uteriten men det blev inte så för det var fullt.

Igår pluggade jag kemi hela dagen för vi hade prov idag


Så himla söt!!!

 
 

Love


Glittertext Generator
 
 

Veckans utmaning!

 
Ni vet hur det går till!
Ni skriver grejer vi ska göra och det kommer upp i ett videoinlägg!

 
 

Jag bara längtar nu till...

VINTERN!!!
 
Det ska bli så himla kul!!!!
Är sjukt glad att vi ska ha på furunäs gård och så.
Allt är så fint där och snälla människor.
Och såklart RIDHUSET! Är Så himla kär i det!
 
Vi kommer ha så himla kul i vinter.
Vi ska klara våra mål och sen bara ha kul och njuta av tiden!
Vi kommer ha det BÄST!
 
Såhär såg det ut förra vintern:
 

 
 
 

Bilder på Linus

Blev bara 2 :)
 

Woooooppppppaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

 
Sjuk idag igen...
Jaja ni kan ju vara glada för ni kommer få bästa uppdateringen.
Sitter och gör massa tidsinställda inlägg....
 
Imorron är det skola sen klippning sen stallet hopplektion.
 

Videoblogg!

Jag har förstått att ni vill ha fler videobloggar här.
Men kan ni inte komma med förslag vad de ska handla om?
 

Svar på frågestund:

 
Evelina skrev:
 
Vilka bloggar läser du?
 
Det fick du i ett annat inlägg
 
Mattis skrev: 
 
Gillar du miiiiig? <3 
Svar: Klart jag gör! 
 
Godis/glass?
Svar: Godis (beroende på vad för godis)
 
Kan du göra fler videobloggar?
Svar: Absolut
 
Daniela skrev:
 
Hur kom det sig att du började gilla spirre?
Svar: Jag fick honom på en uteritt och det typ bara klickade direkt mellan oss 2 :)
 
 

Bloggarna jag läser:

http://alicialarsson.blogg.se
http://thheapersson.blogg.se/
http://swedishpower.blogg.se/
http://mittknasigaliv.blogspot.se/
http://mattisborjj.blogg.se/
http://tyrz.blogg.se/
http://lovisaeskilssons.blogg.se/
http://fippson.blogg.se/
http://jacko.se/
 
:)
 

Bloggar snabbt

Bloggar ikväll om dagarna som jag inte har bloggat på för nu måste jag plugga kemi för vi har prov imorgon..

Thhepersson.blogg.se


Veckans Schema

 
Måndag: Hemma Sjuk
 
Tisdag: Skolan (hoppas jag)
 
Onsdag: Skolan Ridning
 
Torsdag: Skolan
 
Fredag: Skolan Dans
 
Lördag: Stallet?
 
Söndag: Stallet
 

Friends!

 
 

 
Bättre, Finare och Roligare vänner får man leta efter!
 

Sjuuuuuuk :/

Hemma och sjuk :(
Eller aaa har SJUUUUKT ont i magen orkar knappt gå.
 
Aaa men får se hur det är imorron och så...
 
På onsdag blir det hoppning och då ska jag se till att nån fotar mig...
Så ni kan få lite nya bilder.
 
Nu får ni bilder från förra hoppträningen:
 
 
Tillsammans klarar vi ALLT!